Hasznos információk

 

Összegyűjtöttük egy oldalra az Egy Falat Vendéglő legfontosabb és leghasznosabb információit az ételrendelésről, a kiszállításról, a helyszín adottságairól és catering szolgáltatásunkról.

 

Házhozszállítás

A kínálatunkban található ételeket házhoz is szállítjuk az Egy Falat Vendéglőből a Szobi Járás Ipoly menti településeire, valamint Szobra, Zebegénybe és Márianosztrára is. A házhoszszállításhoz legalább 5 000 Ft értékben szükséges rendelnie. 15 000 Ft felett a házhozszállítás ingyenes, ezt el nem érő rendelés esetén az alábbi házhoszállítási díjakat számoljuk fel:

Letkés200,-
Ipolytölgyes400,-
Ipolydamásd400,-
Vámosmikola650,-
Szob650,-
Perőcsény1 000,-
Kemence1 300,-
Bernecebaráti1 500,-
Zebegény1 000,-
Nagybörzsöny800,-
Márianosztra1 000,-
Tésa1 300,-

Ételrendelés

Ételrendelésre telefonon a +36-30-894-9318-as telefonszámon, vagy az egyfalathus@gmail.com email címen van lehetőség a nyitvatartási napokon zárás előtt legfeljebb 1 óráig, ezen kívülállő időpontokban nem áll módunkban ételrendelés felvételére.

Catering

Az Egy Falat Vendéglő étlapján szereplő valamennyi étel, valamint a kínálautnkban lévő italok vonatkozásában Catering szolgáltatást is vállalunk, legyen szó privát, vagy nyilvános eseményről. Catering ajánlatunkat kérje emailben az egyfalathus@gmail.com email címen, vagy küldjön nekünk üzenetet!

A helyszín adottságai

Az Egy Falat Vendéglő épületében egy söröző, egy fedett terasz, valamint egy kerthelyiség is található a vendéglő étterem részéen kívül. Összesen 100 fő tud helyet foglalni nálunk, fedett, esőtől védett helyen. Ebből 24 fő a vendéglő belső, úgynevezett éttermi részében, 40 fő a teraszon, 12 fő a söröző részben, és 24 fő a kerhelyiségben. 

Zártkörű rendezvények

A vendéglőben zárkörű rendezvények lebonyolítását is vállaljuk étkeztetéssel és vendéglátással egyaránt. Az esemény jellegétől függőne szívesen segítünk a vendéglátást érintő kérdések megválaszolásában, ezen felül a sokéves tapasztalatunknak köszönehetően tanácsot is tudunk adni. A zártkörű rendezvény lebonyolításával kapcsolatban nyitvatartási időben állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.