Hasznos információk

 

Összegyűjtöttük egy oldalra az Egy Falat Vendéglő legfontosabb és leghasznosabb információit az ételrendelésről, a kiszállításról, a helyszín adottságairól és catering szolgáltatásunkról.

 

Házhozszállítás

A kínálatunkban található ételeket házhoz is szállítjuk az Egy Falat Vendéglőből a Szobi Járás Ipoly menti településeire, valamint Szobra, Zebegénybe és Márianosztrára is. A kiszállítás díja az rendelés összegétől, a kiszállítási településtől és az aktuális leterhetlségtől függ. Az aktuális lehetőségekről a rendelés leadásakor szükséges érdeklődni.

Ételrendelés

Ételrendelésre telefonon a +36-30-894-9318-as telefonszámon, vagy az egyfalathus@gmail.com email címen van lehetőség a nyitvatartási napokon zárás előtt legfeljebb 1 óráig, ezen kívülállő időpontokban nem áll módunkban ételrendelés felvételére.

Catering

Az Egy Falat Vendéglő étlapján szereplő valamennyi étel, valamint a kínálautnkban lévő italok vonatkozásában Catering szolgáltatást is vállalunk, legyen szó privát, vagy nyilvános eseményről. Catering ajánlatunkat kérje emailben az egyfalathus@gmail.com email címen, vagy küldjön nekünk üzenetet!

A helyszín adottságai

Az Egy Falat Vendéglő épületében egy söröző, egy fedett terasz, valamint egy kerthelyiség is található a vendéglő étterem részéen kívül. Összesen 100 fő tud helyet foglalni nálunk, fedett, esőtől védett helyen. Ebből 24 fő a vendéglő belső, úgynevezett éttermi részében, 40 fő a teraszon, 12 fő a söröző részben, és 24 fő a kerhelyiségben. 

Zártkörű rendezvények

A vendéglőben zárkörű rendezvények lebonyolítását is vállaljuk étkeztetéssel és vendéglátással egyaránt. Az esemény jellegétől függőne szívesen segítünk a vendéglátást érintő kérdések megválaszolásában, ezen felül a sokéves tapasztalatunknak köszönehetően tanácsot is tudunk adni. A zártkörű rendezvény lebonyolításával kapcsolatban nyitvatartási időben állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.