Hasznos információk

 

Összegyűjtöttük egy oldalra az Egy Falat Vendéglő legfontosabb és leghasznosabb információit az ételrendelésről, a kiszállításról, a helyszín adottságairól és catering szolgáltatásunkról.

 

Házhozszállítás

A kínálatunkban található ételeket házhoz is szállítjuk az Egy Falat Vendéglőből a Szobi Járás Ipoly menti településeire, valamint Szobra, Zebegénybe és Márianosztrára is. A házhoszszállításhoz legalább 3 000 Ft értékben szükséges rendelnie. 10 000 Ft felett a házhozszállítás ingyenes, ezt el nem érő rendelés esetén az alábbi házhoszállítási díjakat számoljuk fel:

Letkésingyenes
Ipolytölgyes300,-
Ipolydamásd300,-
Vámosmikola400,-
Szob400,-
Perőcsény600,-
Kemence500,-
Bernecebaráti600,-
Zebegény600,-
Nagybörzsöny400,-
Márianosztra400,-

Ételrendelés

Ételrendelésre telefonon a +36-30-894-9318-as telefonszámon, vagy az egyfalathus@gmail.com email címen van lehetőség a nyitvatartási napokon este 21:00 óráig. Nyitvatartási időn kívül nem áll módunkban ételrendelés felvételére.

Catering

Az Egy Falat Vendéglő étlapján szereplő valamennyi étel, valamint a kínálautnkban lévő italok vonatkozásában Catering szolgáltatást is vállalunk, legyen szó privát, vagy nyilvános eseményről. Catering ajánlatunkat kérje emailben az egyfalathus@gmail.com email címen, vagy küldjön nekünk üzenetet!

A helyszín adottságai

Az Egy Falat Vendéglő épületében egy söröző, egy fedett terasz, valamint egy kerthelyiség is található a vendéglő étterem részéen kívül. Összesen 100 fő tud helyet foglalni nálunk, fedett, esőtől védett helyen. Ebből 24 fő a vendéglő belső, úgynevezett éttermi részében, 40 fő a teraszon, 12 fő a söröző részben, és 24 fő a kerhelyiségben. 

Zártkörű rendezvények

A vendéglőben zárkörű rendezvények lebonyolítását is vállaljuk étkeztetéssel és vendéglátással egyaránt. Az esemény jellegétől függőne szívesen segítünk a vendéglátást érintő kérdések megválaszolásában, ezen felül a sokéves tapasztalatunknak köszönehetően tanácsot is tudunk adni. A zártkörű rendezvény lebonyolításával kapcsolatban nyitvatartási időben állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.